Over Back to Black

Back to Black is een Amsterdamse koffiebranderij, bakkerij en heeft twee koffiebars.

Verse taart uit onze bakkerij

We maken zorgvuldige keuzes in de producten die we gebruiken voor het bakken. We maken bijna al het etenswaar dat we aanbieden zelf. Alleen zo weten we precies wat er in onze producten zit en kunnen we onze eigen geheime recepten creëren. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een kleine bakkerij. Back to Black heeft ondertussen drie bakkers die wekelijks alle taarten vers maken. De bakkers komen regelmatig met nieuwe recepten om onze gasten te verrassen.

Duurzaam ondernemen

In onze bedrijfsvoering is duurzaamheid een belangrijk aspect voor de keuzes die we maken. Hierbij gaat het over alles wat met Back to Black te maken heeft. “Van biologisch schoonmaakmiddel tot groene energieleverancier”. Het is voor mij van jongs af aan al belangrijk geweest om keuzes te maken die niet alleen op jezelf wordt gebaseerd, maar ook op je omgeving, de wereld en de mensen om je heen.

De oprichters van Back to Black

Back to Black coffee is opgericht door Noortje Vlutters en Inge Bulthuis. We waren elf en twaalf jaar oud toen we elkaar leerden kennen en werden al snel vriendinnen. We hebben samen veel gereisd. Overal ter wereld bezochten we fijne koffiebarretjes en zeiden toen vaak tegen elkaar dat we ooit zelf zo’n fijne koffiebar wilden openen.

Thank you for being addicted!

Ons barista team

Sybilla
In de avond rockt ze de dansvloer met haar latin dansmoves en overdag staat deze Black Magic manager in Back to Black te shinen. Sybilla heeft al super veel jaren ervaring in de koffie business en ze is Dutch Barista champion finalist van 2017.
Melanie
Melanie werkt al het langst bij Back to Black. Ze heeft de beste havermelk latte art skills. Naast een geweldige barista, is ze ook manager van de tweede vestiging en ze is een fantastische koffiebrander, van alle markten thuis.
Binkie
Binkie zorgt dat iedereen zich welkom voelt bij Back to Black en hij zit nooit verlegen om een knuffel. Deze kat heeft onze harten gestolen en steelt ook telkens weer de harten van onze gasten.
Koen
Koen is 's nachts een kunstenaar en overdag grafisch ontwerper en heeft alle grafische uitingen van Back to Black vormgegeven. Is er iets wat deze man niet kan?
Maria

Wil je bij ons werken?

Wij zijn altijd opzoek naar goede baristas voor onze koffiebaren in Amsterdam. Stuur ons een leuk berichtje met je ervaring en motivatie en we komen snel bij je terug!

Contact
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Language