Back to Black coffee wholesale

Zakelijk

We hechten veel waarde aan bedrijven die gepassioneerd te werk gaan en het belang inzien van kwalitatief goede koffie die duurzaam is geproduceerd.

Kwaliteit
Het geeft een kick om onze gasten koffie te serveren die uitzonderlijk is doordat deze niet alleen met zorg is geselecteerd maar ook op ambachtelijke wijze is gebrand en gezet met veel kennis en liefde door geweldige barista’s. We helpen onze klanten graag om dit ook binnen hun bedrijf te bereiken.

Voorbereidingen
Het is natuurlijk erg belangrijk om te investeren in de juiste apparatuur, hierbij bieden wij hulp. We maken samen met u de beste keuze op basis van uw wensen en begeleiden u in de aanschaf en installatie van de apparatuur. Naast de set-up verzorgen wij ook trainingen voor uw personeel en trainingsmateriaal waarin personeel opgedane kennis na kan lezen.

Kennismaking
We werken graag samen met specialty coffee shops, restaurants, kantoren en allerlei bedrijven in de horeca. De eerste stap die we nemen is een proeverij inplannen waarbij we elkaar kunnen leren kennen en bespreken of onze visies aansluiten. We willen graag een fijne relatie opbouwen met klanten die duurzaam willen groeien.

Persoonlijk
Wij zijn een kleine branderij waardoor de kwaliteit goed te waarborgen is en het contact met ons altijd persoonlijk zal zijn. Hierdoor kunnen wij producten en diensten op maat leveren. Omdat elke klant een eigen identiteit en uitstraling heeft, kunnen we een “blend” op maat maken die goed bij het bedrijf past maar ook bij bijvoorbeeld een menu dat wordt geserveerd aan gasten in een restaurant. Voor meer informatie en het inplannen voor een proeverij kunt u onderstaand contactformulier invullen.

Neem contact met ons op