Kwaliteitskoffie voor jouw bedrijf

Back to Black coffee werkt graag samen met specialty coffee shops, restaurants, kantoren en allerlei bedrijven in de horeca.

We hechten veel waarde aan bedrijven die gepassioneerd te werk gaan en het belang inzien van kwalitatief goede koffie die duurzaam is geproduceerd. De eerste stap die we nemen is een proeverij inplannen waarbij we elkaar kunnen leren kennen en bespreken of onze visies aansluiten. We willen graag een fijne relatie opbouwen met klanten die duurzaam willen groeien. Voor meer informatie en het inplannen voor een proeverij kunt u onderstaand contactformulier invullen.

Waar wij voor staan

Kwaliteit

Kwaliteit

Het geeft een kick om onze gasten koffie te serveren die uitzonderlijk is doordat deze niet alleen met zorg is geselecteerd maar ook op ambachtelijke wijze is gebrand en gezet met veel kennis en liefde door geweldige barista’s. We helpen onze klanten graag om dit ook binnen hun bedrijf te bereiken.

Persoonlijk

Persoonlijk

Wij zijn een kleine branderij waardoor de kwaliteit goed te waarborgen is en het contact met ons altijd persoonlijk zal zijn. Hierdoor kunnen wij producten en diensten op maat leveren. Omdat elke klant een eigen identiteit en uitstraling heeft, kunnen we een “blend” op maat maken die goed bij het bedrijf en aanbod past.

Neem contact op

Neem contact met ons op om kennis te maken, alles te weten te komen over onze koffie en te proeven wat onze koffie zo speciaal maakt.

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Language