Preloader

Welcome at Back to Black, we ship every Tuesday and Thursday. Free shipping above €25 in The Netherlands.

Over

Back to Black is een Amsterdamse koffiebranderij, bakkerij, trainingsruimte en heeft twee van de gezelligste koffiebarren van de stad.

De Oprichters

Back to Black is opgericht door Noortje Vlutters en Inge Bulthuis. “We kennen elkaar vanaf ons 12de en hebben in 2014 Back to Black opgericht. In 2015 zijn we een koffiebranderij begonnen en in 2016 verkochten we de koffie ook online en aan horecazaken en kantoren. In 2017 groeide het maken van onze huisgemaakte taarten en cakes uit tot een kleine bakkerij die nu gevestigd zit boven de branderij en waar bijna dagelijks van alles gebakken wordt. In 2017 zijn we een tweede koffiebar begonnen en in 2020 zijn de deuren opengegaan van onze trainingsruimte waar we allerlei trainingen geven waaronder de Specialty Coffee Association (SCA) trainingen plus toebehorend examen, zodat je bij ons nu het internationale koffie diploma op verschillende levels kunt halen. De afgelopen jaren waren een groot avontuur en we kijken uit naar wat de komende jaren ons gaan brengen.”

Thank you for being addicted!

Ons barista team

Sybilla
In de avond rockt ze de dansvloer met haar latin dansmoves en overdag staat deze Black Magic manager in Back to Black te shinen. Sybilla heeft al super veel jaren ervaring in de koffie business en ze is Dutch Barista champion finalist van 2017.
Back to Black team - Melanie
Melanie
Melanie werkt al het langst bij Back to Black. Ze heeft de beste havermelk latte art skills. Naast een geweldige barista, is ze ook manager van de tweede vestiging en ze is een fantastische koffiebrander, van alle markten thuis.
Binkie
Binkie zorgt dat iedereen zich welkom voelt bij Back to Black en hij zit nooit verlegen om een knuffel. Deze kat heeft onze harten gestolen en steelt ook telkens weer de harten van onze gasten.
Koen
Koen is 's nachts een kunstenaar en overdag grafisch ontwerper en heeft alle grafische uitingen van Back to Black vormgegeven. Is er iets wat deze man niet kan?

Wil je bij ons werken?

Wij zijn altijd opzoek naar barista’s die ervaring hebben met specialty coffee. Je komt te werken in een leuk team, er zijn regelmatig cuppings en er is altijd ruimte voor extra training om je barista skills te verbeteren.

Contact
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Language


Op onze website serveren we cookies 🍪 bij onze koffie zodat je bestellingen kunt plaatsen, een account kunt aanmaken en we onze website kunnen verbeteren door het het verkeer te analyseren.