Trainingen

Haal het beste uit je koffie

Wat doet een barista nou met de koffie dat deze zo lekker smaakt en er zo mooi uit ziet? Bij Back to Black zijn we altijd met ons product bezig en hebben we veel kennis in huis. Dit delen we graag in onze trainingen.

Maak kennis met onze trainer

Sybilla gaat jullie meenemen in de wereld van koffie, ze is een gepassioneerde barista met jaren aan ervaring. Sybilla heeft in 2017 meegedaan aan de Barista kampioenschappen met als resultaat derde beste barista van Nederland. De trainingen zijn natuurlijk erg leerzaam maar desalniettemin houdt Sybilla de trainingen erg persoonlijk. Dit is ook een goede manier om ervoor te kunnen zorgen dat ook echt iedereen op zijn niveau uitgedaagd zal worden.

 

Soorten training

Onze trainingen zijn voor iedereen toegankelijk. Van thuisbarista tot professional.

Wij passen onze training aan op de behoefte van de deelnemer.

Vanaf Februari 2019 zullen we ook gecertificeerde SCA Barista trainingen aanbieden, na deze training kun je er voor kiezen om een examen te doen, zodat je bij het succesvol afronden hiervan in het bezit bent van een SCA diploma. Kijk in ons overzicht welke training het beste bij je past of neem contact op voor een training op maat.

1 uur training 45,- pp

In een uur training kunnen we je haarfijn uitleggen hoe je zorgt dat je een espresso perfect extraheert, daarnaast kunnen we ook kijken naar het extraheren van andere zetmethodes zoals filterkoffie.

2 uur training 75,- pp

In 2 uur hebben we ruim de tijd om naast het oefenen op de extractie ook dieper in te gaan op het schuimen van de melk en het schenken van latte art.

4 uur training 125,- pp

In 4 uur hebben we de tijd om je helemaal onder te dompelen in de wereld van koffie.

We zullen beginnen met een cupping (koffieproeverij) vervolgens gaan we oefenen op extractie en latte art en er is voldoende tijd om op bepaalde onderwerpen dieper in te gaan.