Preloader

The Back to Black Coffee webshop is open for orders. We ship every Monday, Wednesday and Friday

Thuis Barista Workshop

Wat doet een barista nou met de koffie dat deze zo lekker smaakt en er zo mooi uit ziet? Bij Back to Black hebben we veel kennis in huis en dit delen we graag in onze trainingen.

In anderhalf uur training kunnen we je haarfijn uitleggen hoe je zorgt dat je een espresso perfect extraheert, daarnaast kunnen we ook kijken naar het extraheren van andere zetmethodes zoals filterkoffie.

€75

In 2 uur hebben we ruim de tijd om naast het oefenen op de extractie ook dieper in te gaan op het schuimen van de melk en het schenken van latte art.

€100

We zullen beginnen met een cupping (koffieproeverij) en zullen tijdens deze proeverij diep op de herkomst en de verwerking van de koffie in gaan. Vervolgens gaan we oefenen op extractie en latte art.

€175

Workshop aanvragen

FS0A2491-bewerkt-500x750

Maak kennis met onze trainer

Sybilla gaat jullie meenemen in de wereld van koffie, ze is een gepassioneerde barista met jaren aan ervaring. Sybilla heeft in 2017 meegedaan aan de Barista kampioenschappen met als resultaat derde beste barista van Nederland. De trainingen zijn natuurlijk erg leerzaam maar desalniettemin houdt Sybilla de trainingen erg persoonlijk. Dit is ook een goede manier om ervoor te kunnen zorgen dat ook echt iedereen op zijn niveau uitgedaagd zal worden.

Boek een workshop

Sluiten

Inloggen

Sluiten

Winkelmand (0)

Cart is empty Je mandje is nog leeg.Currency
Language


Op onze website serveren we cookies 🍪 bij onze koffie zodat je bestellingen kunt plaatsen, een account kunt aanmaken en we onze website kunnen verbeteren door het het verkeer te analyseren.