





Koffiebranderij & bakkerij
Blog

Reis naar DBC
Het is midden in de zomer en ik scrol door de werk-WhatsApp-groep en zie iets dat mijn aandacht trekt: ‘paar plaatsen over voor DBC!!’. Ik moet in een geweldige humeur…
Continue reading

Bewuste Koffieteelt
Dit jaar bracht ik op het Dutch Barista Championship een Natural Anaerobic Arabica uit India mee. Ik kwam zelden Indiase koffie tegen in de bars waar ik werkte toen ik…
Continue reading

Burundi Kibingo, een washed anaerobic met Oro yeast!
Eindelijk krijgen we weer een koffie uit Burundi in onze barren! We hebben mooie herinneringen aan onze vorige (alweer enkele jaren geleden) dus we waren erg enthousiast toen we een…
Continue reading

What the hell is Anaerobic Lactic Fermentation met een Thermal Shock Washing?
We hebben een supertoffe nieuwe koffie! Het is een Anaerobic Lactic Fermentatie met rode pruim een “Thermal Shock” washing. De koffie is verwerkt door Diege Bermudez op de koffieboerderij El…
Continue reading